Hvordan kommer du igang som enlig?

Fertilitetsbehandling for enlige

Hos Fertilitetsklinik IVF-SYD hjælper vi bl.a. enlige med at blive kunstigt befrugtet. Du kan være sikker på, at du altid vil få en personlig, individuelt tilpasset og trygt behandlingsforløb hos os. Vi har en høj succesrate, og vi kan med stolthed i stemmen sige, at der i gennemsnit næsten bliver født ét IVF-SYD barn om dagen.

Følgende behandlingsformer er mulige:

  1. IVF behandling (Reagensglasbehandling)
  2.  Insemination

Hvilken behandlingsform, der er den mest passende for dig, vil bl.a. på baggrund af dine informationer og den indledende undersøgelse, blive drøftet til den første samtale.

Få en indledende samtale

Formålet med en indledende samtale er både at lære dig at kende, men også for at du kan få muligheden for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med forløbet. Eftersom Fertilitetsklinik IVF-SYD er en privatklinik, behøver du ingen henvisning fra din egen læge. Samtalen vil typisk vare en times tid, og den vil også indbefatte en ultralydsscanning af dine æggestokke og din livmoder.

Har du tidligere været i behandling for barnløshed, vil vi bede dig om at rekvirere en kopi af din tidligere journal, samt udfylde oplysningsskemaet, som kan downloades her på hjemmesiden.

Fertilitetsklinik IVF-SYD har klinikker både i Fredericia og i Odense.

Du er altid velkommen til at kontakte os i hverdagene mellem 9:15-12:00 samt fra 12:30-14:30 på T: 76245020 eller skrive til os på info@ivf-syd.dk

Du er også velkommen til at udfylde din kontakt information her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.

Vi kan tilbyde dig følgende behandlingsformer:

 

Læs også om:

Skal vi
ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Hinderupgård
Niels Bohrs alle 21
5230 Odense M

Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637