Kom igang for par

Indledende samtale og udredning

I kan være sikre på, at I altid vil få en personlig, individuelt tilpasset og trygt behandlingsforløb hos os. Vi har en høj succesrate, og vi kan med stolthed i stemmen sige, at der i gennemsnit næsten bliver født ét IVF-SYD barn om dagen.

Få lagt en behandlingsplan

Formålet med en indledende samtale er både at lære jer at kende, men også for, at I kan få muligheden for at stille alle de spørgsmål, som I måtte have i forbindelse med forløbet. Eftersom Fertilitetsklinik IVF-SYD er en privatklinik, er henvisning fra egen læge unødvendig. Samtalen vil typisk vare en times tid, og den vil også indbefatte en ultralydsscanning af kvindens æggestokke og livmoder. Herefter lægges en behandlingsplan for det videre forløb. Har I tidligere været i behandling for barnløshed, vil vi bede jer om at rekvirere en kopi af tidligere journal, samt udfylde oplysningsskemaet, som kan downloades her på hjemmesiden.

Hos Fertilitetsklinik IVF-SYD har vi en meget høj succesrate, og vi kan derfor tilbyde jer pengene retur, hvis ikke I bliver gravide og føder et barn efter behandling hos os. Hvis I ønsker at træde ud af kontrakten, så kan I til enhver tid gøre det, hvorefter alle pengene vil blive tilbagebetalt. Dog skal alle nedfrosne, befrugtede æg være forsøgt anvendt, inden en evt. udtrædelse.

I er altid velkommen til at kontakte os i hverdagene mellem 9:15-12:00 samt fra 12:30-14:30 på T: 76245020  eller skrive til os på info@ivf-syd.dk. I er også velkommen til at udfylde jeres kontakt information her på siden, så kontakter vi jer hurtigst muligt herefter.

Vi kan tilbyde dig/jer følgende behandlingsformer:

Læs også om:

Skal vi
ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Hinderupgård
Niels Bohrs alle 21
5230 Odense M

Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637