Velkommen til IVF-SYD

Vi står klar til at hjælpe jer med at skabe den familie I drømmer om.  Når I henvender jer til os, lægger vi stor vægt på, at det er jer som par – der er i fertilitetsbehandling. Det betyder blandt andet, at vi gerne vil møde jer begge to til en indledende samtale og udredning.  

Der er stor forskel på, hvad det vil sige at være henholdsvis kvinde og mand i fertilitetsbehandling. En udredning af dig som mand vil være, at du afleverer en sædprøve til analyse, mens du som kvinde skal igennem skanninger, have medicin og i sidste ende selvfølgelig være gravid.  

Vi er opmærksomme på, at mænd ofte føler sig rådvilde og magtesløse i fertilitetsbehandlingen, mens kvinder kan føle, at hele ansvaret for behandlingen ligger på deres skuldre. Hos IVF-Syd tager vi ansvaret for jeres behandling og sørger for et topprofessionelt og samtidig trygt og nært behandlingsforløb for jer. 

“Vores dejlige mirakelbaby”

Behandlingsmuligheder

Inseminationsbehandling, IVF-behandling eller behandling med donoræg og/eller donorsæd. Der kan være flere muligheder for behandling. Læs mere om de forskellige muligheder under Behandlinger og book en tid til en indledende samtale, så vi kan få en snak om lige netop jeres situation.

Podcast 

Vi har produceret podcast serien: Lægen og Ønskebørnene. Hensigten er at skabe en større forståelse for fertilitetsbehandlingens verden og et brugbart værktøj for mennesker med fertilitetsproblemer og deres pårørende. 

Vi håber på, at I vil lytte til podcasten og drage nytte af den, inden I påbegynder jeres fertilitetsbehandling.  

Serien kan høres på iTunes, Spotify og Podimo.