Odense filial

Gråbrødre Plads 5, 5000 Odense C

Odense IVF fertilitetsklinik

Vi har åbnet en filial i Odense på adressen:

Gråbrødre Plads 5, 5000 Odense C.

På den private fertilitetsklinik IVF-SYD Odense har du/I mulighed for at komme til samtale, blive undersøgt for barnløshed samt få udført alle skanninger inkl. graviditetsskanning.

Lad os hjælpe dig/jer med fertilitetsbehandling på den nye IVF klinik i Odense.

Fertilitetsklinik med babygaranti

Hvis vi ikke kan, er der ingen der kan – ja det er store ord – men det er ikke bare noget vi skriver, det er noget vi mener.

Vi giver ikke op, før resultatet er der. Derfor har vi et tilbud der hedder: Babygaranti eller penge retur.

IVF-Syd Odense

Fertilitetsklinik Odense – for fremtidens lykke

De fleste har drømmen om at få et barn – og for mange lykkedes det da også af naturlig vej. Men der er i stigende grad flere og flere kvinder der har brug for fertilitetsbehandling for at kunne få børn.  I følge en undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen i 2017,viser det, at hver 12. baby i Danmark er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Fredericias private fertilitetsklinik, IVF-Syd, står bag lidt mere end fem procent af disse. IVF-Syd oplever et  stigende kundeantal, og har derfor åbnet en en filial i Odense også. Den nye fertilitetsklinik i Odense hjælper, ligesom i Fredericia, par, enlige og lesbiske par med fertilitetsbehandlinger.

IVF Odense – professionel behandling

Hvad enten du er enlig og søger donorsæd, er par der vil insemineres, eller er et lesbisk par der vil være gravide, og søger du/i en troværdig fertilitetsklinik i Odense, er IVF fertilitetsklinikken det helt rigtige valg.  Vores professionelle team af erfarne og dedikerede medarbejdere tilbyder en lang række forskellige former for behandling, der blandt andet omfatter:

Vi har stor succes med vores behandlinger og har derfor åbnet en ny filial, som nu også giver mulighed for fertilitetsbehandling i Odense.  Vi håber at kunne hjælpe endnu flere med at gøre deres babydrømme til virkelighed.

IVF SYD – professionel hjælp til graviditet

At få et barn, og i det hele taget at få lov til at opleve en graviditet og glæden ved at sætte et barn til verden, er desværre ikke en selvfølge for alle, og kan have lange udsigter for enlige eller par, der ikke får den rette hjælp. Vores nye klinik er en fertilitetsklinik  i Odense med høj service, dygtige arrangerede medarbejdere, der på professionel vis belyser aspekter som mulighed for befrugtning med egne æg, mulig ægdonation, mulighed for sæddonation eller brug af partners egen sæd – alt sammen for at vi kan hjælpe dig/jer i mål med ønsket om at få et barn. vi undersøger alle muligheder for at opnå det bedst mulige resultat, og hele processen foregår i trygge rammer.

Skal vi
ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia

Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 38456113